Yalnızlık...





ismimi vermek istemiyorum… ismimi verirsem oda beni terk eder diye korkuyorum… Kuduz bir köpek kadar yalnızım… Yalnızlık… yalnızlık gece ayazında sabaha kadar beklemek gibidir… ısınmak için güneşin doğmasını beklersin ama o güneş hiçbir zaman doğmaz… Yalnızlık bulmadığın sevgiyi başka yerlerde aramak gibidir… ne yaparsan yap onu bulamayacağını bilirsin ama yinede denemekten vazgeçmezsin… onun boşluğunu hep başka şeylerle doldurmaya çalışırsın… yalnızlık aynı havayı soluyupta bir türlü yan yana olamamak gibidir… aldığın her nefeste onun kokusunu duymak istersin… ama yapamazsın… aldığın her nefes ciğerini acıtmaya başlar… yalnızlık dediğin eski bir sandalyenin gıcırdamasıdır yalnızlık…

Yorumlar

ARZU dedi ki…
yalnız (kuduz/öfkeli)bir köpek karşısına ilk geleni ısırır.. böylece olduğu yalnızlık genişler.kendine yapmak istediğin bu mu..!!
Clentuls dedi ki…
yalnızlık kimsenin isteyerek kabullendiği bir şey değil... şartlar onu kabullenmemizi sağlar... bir virüs gibi önce ufaktan başlar sonra yayılır... ilaç kullanmazsan yayılır yayılır... öyle yayılır ki... artık hayatın bir kuduz köpek gibi etrafa saldırmaya ısırmaya başlarsın... son evredir bu... ve o evreye geldin mi bunun bir çözümü bir ilacı yoktur... insan bunu kendime yapmak istemez... ama çıkış yolları yoksa... ilaç yoksa ne yapabilir? bir çözüm önerin var mı? farzetki son evreye girmeye ramak kalmış... çözüm bulamazsan öleceksin ama çözüm bulursan da hayat yenide şekillenecek... ne önerirsin???
ARZU dedi ki…
uzun uzun konuşmanı öneririrmm.. benimle.....
Clentuls dedi ki…
o zaman bu önerine uyacağım ;) ama korktuğum bir şey var... ya senide kendime benzetirsem...
ARZU dedi ki…
be zaten senin benzerinim.. :))

Bu blogdaki popüler yayınlar

Öksüz...